توضیحات:
پاورپوینت با عنوان تمدن مایا ، در 36 اسلاید، مناسب برای دانشجویان ، دانش آموزان و محققین
بخشی از متن:
گمانهزنی درباره زمان ورود مایاها به آمریکای مرکزی به حدود قرن دهم پیش از میلاد معطوف میشود و نخستین نشانههای استقرار و سکونت بومیان در اکتشافهای باستانشناسی مربوط به ۲۶۰۰ پیش از میلاد در کشور بلیز تعیین شدهاست. مایا نام گروهی از اقوام سرخپوست در جنوب مکزیک و شمال آمریکای مرکزی و نام تمدّنی قدیمی در همین منطقهاست. مایاها که از مشهورترین قبایل سرخپوست بودند، معمولاً شهرهایشان را در دل جنگلهای بارانی میساختند. حوزه زندگی و فعالیت مایاها حدود جنوبی کشور مکزیک و نیز سرتاسر گواتمالا و السالوادر را شامل میشد.قوم مایا پدیدآورنده یکی از تمدنهای بسیار پیشرفته آمریکای مرکزی در دوران پیشاکلمبی بود، که دستآوردهای بسیار چشمگیری در هنر، معماری، ستارهشناسی و ریاضیات داشتهاست. هماکنون نیز گروههایی از اقوام مایا در مکزیک و گواتمالا بسر میبرند.
مایاها با بهرهگیری از تمدنهای گذشته خود نظیر اولمک توانستند در خلال سالهای۲۵۰ تا۹۰۰ پس از میلاد تمدنی عظیم را در آمریکای مرکزی پایهگذاری نمایند.تاریخ مایاها به سه دوره مهم بخشبندی شدهاست و دورانهای پیشاکلاسیک یا زندگی ابتدایی و دوران کلاسیک یا عصر طلایی و دوره پساکلاسیک یا افول این تمدن را شامل میشود. این قوم به گویشهای متعدد زبان مایایی تکلم میکردند و نوعی خط ابتدایی هیروگلیفی نیز داشتند که آثاری را به آن مینوشتند.
فهرست بخشی از مطالب:
آمریکای میانه
مایا
اولمک
آزتک
عصر طلایی مایا
دوران پساکلاسیک تمدن مایا
جامعه مایا
توضیحات:
پاورپوینت با عنوان تله ترانس ، در 37 اسلاید همراه با جدول و عکس ، مناسب برای دانشجویان ، دانش آموزان و محققین
بخشی از متن:
Teletrans_w4k
را می توان به عنوان یک نرم افزار مستقل روی یک سرور مرکزی یا به عنوان بخشی از بسته نرم افزاری Geonica_suite_3k نصب کرد.
Teletrans_w4k بر مبنای استفاده از خدمات Web و برای بر قراری ارتباط و مدیریت پایگاه داده ها می باشد .
Teletrans برنامه ای ست برای ارتباط با ایستگاه و جمع اوری اطلاعات آن .
فهرست بخشی از مطالب:
Teletrans_w4k
استفاده از خدمات Web
Datagraph
Webtrans
معماری سیستم
سازگاری با کلاستر
الزامات سیستم
منوبار
وظایف سیستم
توضیحات:
پاورپوینت با عنوان تفاوت عمده فروشی و خرده فروشی ، در 39 اسلاید همراه با جدول و نمودار ، مناسب برای دانشجویان ، دانش آموزان و محققین
بخشی از متن:
شامل تمام فعالیت هایی است که صرف فروش کالا یا خدمات به طور مستقیم به مصرف کنندگان نهایی برای استفاده شخصی و غیر تجاری ایشان می شود . یک خرده فروش و یا یک فروشگاه خرده فروشی به هر واحد اقتصادی اطلاق می شود که حجم فروش او تحت تأثیر ناحیه خرده فروشی او قرار دارد.
انواع فروشگاه های خرده فروشی هم مانند کالاها مراحل رشد و زوال را پشت سر می گذارند. مراحلی که می شود به طور محلی به نام دوره عمده فروشی از آن نام برد. خرده فروشی ها در شکل های جدید به زودی (10ساله) به مرحله بلوغ می رسند در حالیکه فروشگاه های بزرگ 80 سال طول کشید تا به مرحله بلوغ برسند.
انواع جدید فروشگاه ها برای آن به وجود می آیند که رجحان های بسیار مختلف مصرفی نسبت به خدمات را پاسخ گویند.
فهرست بخشی از مطالب:
تعریف خرده فروشی
دوره عمر خرده فروشی
تصمیم در باره بازار هدف
تصمیم در باره ترکیب و تهیه و تامین کالا
انواع ترکیب و عمق کالا
تصمیم درباره قیمت فروش
توضیحات:
پاورپوینت با عنوان ، در 15 اسلاید، مناسب برای دانشجویان ، دانش آموزان و محققین
بخشی از متن:
ویروس، یک نوع از بدافزار است که در اغلب مواقع بدون اطلاع کاربر اجرا شده و تلاش میکند خودش را در یک کد اجرایی دیگر کپی کند. وقتی موفق به انجام این کار شد، کد جدید، آلوده نامیده میشود. کد آلوده وقتی اجرا شود، به نوبهی خود کد دیگری را میتواند آلوده کند. این عمل تولید مثل یا کپیسازی از خود بر روی یک کد اجرایی موجود، ویژگی کلیدی در تعریف یک ویروس است. معمولاً کاربران رایانه به ویژه آنهایی که اطلاعات تخصصی کمتری درباره کامپیوتر دارند، ویروسها را برنامههایی هوشمند و خطرناک میدانند که خود به خود اجرا و تکثیر شده و اثرات تخریبی زیادی دارند که باعث از دست رفتن اطلاعات و گاه خراب شدن کامپیوتر میگردند در حالیکه طبق آمار تنها پنج درصد ویروسها دارای اثرات تخریبی بوده و بقیه صرفاً تکثیر میشوند. بنابراین یک ویروس رایانهای را میتوان برنامهای تعریف نمود که میتواند خودش را با استفاده از یک میزبان تکثیر نماید. بنابر این تعریف اگر برنامهای وجود داشته باشد که دارای اثرات تخریبی باشد ولی امکان تکثیر نداشته باشد، نمیتوان آنرا ویروس نامید. بنابراین ویروسهای رایانهای از جنس برنامههای معمولی هستند که توسط ویروسنویسان نوشته شده و سپس به طور ناگهانی توسط یک فایل اجرایی و یا جا گرفتن در ناحیه سیستمی دیسک، فایلها و یا کامپیوترهای دیگر را آلوده میکنند. در این حال پس از اجرای فایل آلوده به ویروس و یا دسترسی به یک دیسک آلوده توسط کاربر دوم، ویروس به صورت مخفی نسخهای از خودش را تولید کرده و به برنامههای دیگر میچسباند و به این ترتیب داستان زندگی ویروس آغاز میشود و هر یک از برنامهها و یا دیسکهای حاوی ویروس، پس از انتقال به کامپیوترهای دیگر باعث تکثیر نسخههایی از ویروس و آلوده شدن دیگر فایلها و دیسکها میشوند. لذا پس از اندک زمانی در کامپیوترهای موجود در یک کشور و یا حتی در سراسر دنیا منتشر میشوند. از آنجا که ویروسها به طور مخفیانه عمل میکنند، تا زمانی که کشف نشده و امکان پاکسازی آنها فراهم نگردیده باشد،
برنامههای بسیاری را آلوده میکنند و از این رو یافتن سازنده و یا منشاء اصلی ویروس مشکل
است.
اولین تحقیق واقعی علمی و آکادمیک بر روی ویروسها توسط فرد کوهن در سال 1983، با نام ویروس که توسط لِن آدلمن ابداع شده بود، انجام شد. بعضاً از کوهن به عنوان «پدر ویروسهای کامپیوتری» نام برده میشود، اما واقعاً ویروسهایی بودند که قبل از شروع تحقیقات او تولید شده بودند. ویروس Elk Cloner نوشته شده توسط ریچ اسکرنتا در سال 1982 در گردش بود و ویروسهای تولید شده توسط جو دلینگر نیز بین سالهای 1981 تا 1983 ساخته شده بودند؛ که همهی آنها برای پلتفرمهای Apple II بودند. برخی منابع یک نقص فنی در Arpanet را در سال 1980 به عنوان اولین ویروس ذکر میکنند، اما آن فقط یک کد قانونی و مجاز بود که اشتباه کار میکرد و تنها مسئلهای که ایجاد میکرد این بود که دادهها را در بستههای شبکه پخش میکرد. ویروسهای گریگوری بنفورد، تنها به به داستانهای علمیاش ختم نشد. او در سال 1969 ویروسهای غیر مخرب خود را در جایی که امروزه «آزمایشگاه ملی لیوِرمور لارنس» خوانده میشود و در Arpanet اولیه تولید و منتشر کرد.
فهرست بخشی از مطالب:
تعریف ویروس
تاریخچه ساخت ویروس ها
کرم رایانه worm
تاریخچهworm
اسپمspam
انواع اسپم ها
موتورهای جستجوی با اهداف اسپم
اسپم دکسینگ
اهداف انتشار اسپم
توضیحات:
پاورپوینت با عنوان بهره وری ، در 12 اسلاید، مناسب برای دانشجویان ، دانش آموزان و محققین
بخشی از متن:
واژه بهره وری در فارسی به معنای سود آوری و مفید بودن است.سازمان بین المللی کار ازبهره وری با عبارت زیر یاد میکند:(بهبود بهره وری وتولید باید به عنوان یک اصل اساسی در خدمت رفاه انسانها باشد)
بهره وری درجه استفاده موثر از هریک از عوامل تولید است.
بهره وری در درجه اول یک دیدگاه فکری است که همواره سعی دارد آنچه را که در حال حاضر موجود است بهبود ببخشد.
تلاشهای افزایش بهره وری باید همه جانبه و توسط تمام کارکنان انجام شودکوشش های افزایش بهره وری باید دائم و مستمر باشد.
برنامه های افزایش بهره وری باید از حمایت کامل، فعالانه، مشهود و مشارکت مدیران تمام سطوح به ویژه مدیران رده بالا برخوردار باشد
در برنامه های افزایش بهره وری باید از جزءجزء دانش شغلی و خلاقیت هر چه بیشتر
کارکنان بدون درنظر گرفتن سمت آنها بهره برداری گردد
سازمان باید بتواند شاخصهای کمی. سطوح بهره وری هر قسمت یا واحد راشناسایی کند
فهرست بخشی از مطالب:
تعریف و مفهوم بهره وری
اصول مدیریت بهره وری
عوامل موثر بهره وری
عوامل داخلی
عوامل سخت افزاری
عوامل نرم افزاری
عوامل خارجی
انواع بهره وری