در این فایل سعی بر این شده ارزشیابی از دروس 1 تا 9(صفحهی۵۹) هدیههای آسمان ششم تهیه شود. از جمله موارد اشاره شده در این فایل میتوان به اصول و فروع دین، معجزه، اولین و آخرین پیامبر خدا، تیمم، تولی و تبری، امر به معروف و نهی از منکر، راهپیمایی اربعین، هدف امام حسین از قیام، ولی فقیه، امام کیست، پیامبر کیست، صفات نیک پیشوایان دینی ، صفات خداوند در سوره توحید، اینکه چرا به مراجع تقلید مراجعه میکنیم، چرا هر یک از امامان قبل از شهادت امام بعد از خود را معرفی میکرد و... اشاره نمود.
در این طرح یکنوع نمونه از برند از ماوس برای ییستم گیمینگ با توانایی بالا و سریع برای گیمینگ طرح برند اول طراحی شده است که می تواند به بازیباز گیمینگ قدرت بالایی را بدهد و از چندین دگمه و چرخدنده برای کاربرد در بازیها ویا در نرم افزارها به کمک کاربر بیاید
پاورپوینت شایستگی و جانشین پروری در قرآن و نهج البلاغه
قالب فایل: پاورپوینت PPTX
قابلیت تغییر: دارد
تعداد اسلاید: 18
فهرست:
مفهوم و اهمیت خلافت انسان
مراحل جانشین پروری الهی
تعریف شایستگی
شایسته پروری
اقوال متعدد از اسما الهی
آماده سازی انسان برای جانشینی
اهداف و کارکرد خلیفه الله
الگو جانشین پروری در نهج البلاغه
عناصر و رهیافت های مرحله آماده سازی جامعه و حکومت برای جانشین پروری مدیران
شایستگی های کلیدی مدیران و کارگزاران نظام اسلامی در نهج البلاغه(ایجابی و ناشایستگی سلبی)
عناصر و رهیافت های مرحله شایسته شناسی
عناصر و رهیافت های مرحله شایسته پروری
عناصر و رهیافت های مرحله شایسته گماری
عناصر و رهیافت های مرحله ارزیابی فرایند و نتایج جانشین پروری
شیوه های نظارت حضرت علی بر دستگاه اداری و رفتار کارگزاران ذیل عناوین زیر صورت میپذیرد(نظام ارزیابی عملکرد-تعین بازرسان ویژه و بازرسان مخفی-شیوه خود کنترلی-نظارت همگانی)
منابع
قسمتی از متن:
خلافت انسان در قرآن و نهج البلاغه به معنای مسئولیت و وظیفه انسان در جهان است. در این دو منبع مقدس، خلافت به عنوان یک مفهوم مهم و اساسی برای انسان تعریف شده است. انسان به عنوان نایب خداوند بر زمین، مسئول بهرهبرداری و مراقبت از زمین و موجودات آن است. اهمیت خلافت انسان در قرآن و نهج البلاغه این است که انسان را به سوی انجام وظایف اخلاقی و اجتماعی خود تشویق میکند و او را به پذیرش مسئولیتهای خود نسبت به دیگران و محیط زیست تشویق میکند. از این رو، درک صحیح از خلافت انسان و اجرای آن به درستی، میتواند به بهبود جامعه و محیط زیست کمک کند و انسان را به سمت رشد و تکامل هدایت کند.
جانشین پروری الهی یکی از مباحث مهم و اساسی در قرآن و نهج البلاغه است. در قرآن، مراحل جانشین پروری الهی به صورت واضح و روشن ذکر شده است. این مراحل شامل انتخاب و تعیین جانشین، اعلام وی به مردم، تعلیم و آموزش او و نهایتاً تصدی وی امور اجتماعی و دینی است. در نهج البلاغه نیز این مفهوم به صورت عمیقتر و فلسفیتر بیان شده است. امام علی(ع) در سخنان خود به اهمیت آموزش و پرورش جانشینها اشاره کرده و بر اهمیت انتخاب یک جانشین صالح و شایسته تأکید دارد. از این رو، مراحل جانشین پروری الهی در قرآن و نهج البلاغه نشاندهنده اهمیت بسیار بالای این موضوع در تعالیم اسلامی و اندیشههای اسلامی است.
شایستگی یک مفهوم مهم است که در قرآن و نهج البلاغه به آن اشاره شده است. در قرآن، شایستگی به معنای داشتن صفات اخلاقی و روحی است که فرد را ارزشمند و احترامزا میسازد. به عنوان مثال، در سوره الحجرات، خداوند به مؤمنان توصیه میکند که با شایستگی و احترام به یکدیگر رفتار کنند. در نهج البلاغه نیز، امام علی (ع) به شایستگی بسیار اهمیت میدهد و میگوید: "اَلْخَیْرُ کلُّهُ فِی الاَخْلاَقِ". این جمله به این معناست که همه خوبیها در اخلاق است. از اینرو، شایستگی یک اصل اساسی در اسلام است و اهمیت بسیاری در تربیت و رفتار انسانها دارد.
شایستهپروری یک اصطلاح که به معنای رفتار مناسب و احترامآمیز با دیگران است. در قرآن و نهج البلاغه نیز به این موضوع اشاره شده است. در قرآن کریم آمده است: "و پروردگارت را همچون پدر و مادر نپرستید و به آنان نیکویی کنید" (سوره اسراء، آیه ۲۳). این آیه به ما توصیه میکند که به مانند پدر و مادر، با حفظ احترام و شایستگی، با دیگران رفتار کنیم. در نهج البلاغه نیز امام علی (ع) فرموده است: "هر کس زیبایی شایستهپروری را ندارد، زیبایی دیگری را داشته باشد" (نهج البلاغه، حکمت ۱۴۱). این حکمت نشاندهنده اهمیت و جایگاه شایستهپروری در اسلام و تربیت اخلاقی است. از اینرو، پرورش شایستهپروری در انسانها از اهمیت ویژهای برخوردار است و به عنوان یک اصل اساسی در اخلاق و رفتارهای اجتماعی تلقی میشود.
قــرارداد مشاوره به صورت نیمه وقت در قالب فایل Word و Pdf در 2 صفحه