این تحقیق با فرمت ورد word، قابل ویرایش ، در 33صفحه تهیه شده است این تحقیق به صورت کامل برای شما خریدار گرامی تحویل داده می شود.
مختصری از تحقیق:
شیر باارزشترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که میتواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را داراست. میزان مصرف سالانه مواد لبنی در یک کشور از نظر تغذیه و بهداشت، نشانهای از وضع اجتماعی و نشاندهنده سلامت افراد و پیشرفت وضع اقتصادی و بهداشتی آن جامعه است.
در حال حاضر که دنیا با تراکم جمعیت و کمبود مواد غذایی و فقر پروتئین مواجه است شیر به عنوان مکمل غذایی و جبرانکننده کمبود غذا مورد توجه خاص قرار گرفته است. از آنجا که شیر تقریباً غذای تکاملی است و کلیه عناصر لازم برای پرورش موجود را داراست بدیهی است نمیتواند از گزند میکروبها مصون باشد چنانچه در تهیه و توزیع آن دقت کافی به عمل نیاید و نکات بهداشتی رعایت نگردد.
به علت آلودگی به میکروبها و رشد و تکثیر سریع آنها به زودی فاسد میشود. بشر از ابتدای شناسایی شیر به عنوان غذا کوشش کرده است از فساد آن جلوگیری کرده و راهی برای نگهداری آن بیابد (جوشانیدن شیر و پیشرفت صنایع شیر).
این مقاله کار آموزی با 309 صفحه و با فرمت word ویراش شده و آماده به چاپ می باشد فاقد فهرست مطلاب می باشد.
مختصری از این کار آموزی :
مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است.
ساخت زمین کارخانه در بدو تاسیس 27 هکتار بود که توسعه های بعد به 60 هکتار افزایش یافت و اولین بهره برداری کارخانه در سال 1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعیت کارخانه برای چغندرکاری مناسب تشخیص داده شد امکان تولید چغندر پیش از ظرفیت 350 تن برای هر روز بهره برداری وجود داشته است.
طرح افزایش ظرفیت از 350 به 650 تن تهیه و توسط شرکت اشکورا در سال 1317 انجام شد. کارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار کوره بخار ذغال سنگی هر یک به ظرفیت 6 تن بخار در ساخت و 2 توربین بخار هر کدام به قدرت 560 kw با 3000 دور نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می کرد
این تحقیق بصورت Word و با موضوع پوزولان به عنوان ماده ی جایگزین سیمان می باشد.تحقیق برای مهندسی عمران مناسب است و در 23 صفحه می باشد. می توانید این تحقیق را بصورت کامل و آماده تحویل می باشد
پوزولان ها مواد سیلیسی و آلومینی هستند که در مجاورت آب در حرارت معمولی با آهک ترکیب شده و تشکیل مواد پایدار و نامحلول داده و خاصیت سیمانی شدن دارند. اقدام جهت شناسایی خاصیت پوزولان ها در بتن و ملات سال هاست که به طور وسیعی در کشورهای مختلف آمریکایی، اروپایی و ایران صورت گرفته است به نحوی که به کارگیری این مواد به عنوان ماده جایگزین سیمن در بتن در آیین نامه ها آورده شده است. در این نوشتار به معرفی پوزولان ها از دیدگاه ASTM، حدود ترکیبات شیمیایی و طبقه بندی آن ها پرداخته شده است. همچنین معرفی مواد اصلی، چگونگی پیدایش و نیز بررسی مزایای استفاده از پوزولان ها صورت گرفته است. از جمله مزایای استفاده از پوزولانها، داشتن خصوصیات سیمانی و در نتیجه صرفه ی اقتصادی، بالابردن مقاومت در برابر حمله اسیدها و قلیایی سنگدانه ها و جلوگیری از ترک خوردن سطحی گسترده بتن، کاهش بتن ذیری، خاصیتی که در ارتباط با آب بند بودن سازه های نگهدارنده آب و همچنین در ارتباط با حملات شیمیایی مورد توجه می باشد. بررسی مکانیزم حمله سولفات ها و تاثیر پوزولان ها بر افزایش مقاومت بتن در برابر حمله سولفات ها، از طریق کاهش میزان C3A در سیمان که منجر به بالا بردن دوام بتن مورد تهاجم آب دریا می شود، صورت می گیرد.
فهرست مطالب
1. پوزولان به عنوان ماده ی جایگزین سیمان..
2. مواد مکمل سیمان سازی..
3. سیمان پورتلند پوزولانی..
4. سیمان تیپ یک...
5. سیمان پوزولانی..
6. توصیه هایی در مورد کاربرد و نگهداری سیمان پوزولانی..
7. مواد پوزولانی..
8. مواد اولیه و مصالح مصرفی در آزمایش ها
9. تعریف مواد میکروسیلیسی..
10. مقادیر اجزای تشکیل دهنده نمونه ها
11. برنامه های آزمایشگاهی..
12. نتایج آزمایشات..
13. نتیجه گیری..
14. سیمان پرتلند پوزولانی..
15. خاکستر پرندگان..
16. دود سیلیکا
17. تفاله.
18. پوزولان های طبیعی..
19. قوانین آب..
20. قابلیت استفاده
21. رنگ پس دهی و جدا سازی..
22. تنظیم زمان..
23. کراکینگ انقباض پلاستیک...
24. عمل آوردن بتن..
25. تأثیرات روز بتون سفت شده
25-1. استحکام.
25-2. خشک کردن انقباض و لغزیدن..
25-3. نفوذ پذیری و جذب..
26. عکس های مربوط به بخش خاکستر پرندگان..
منابع.