فرمت فایل دانلودی: .pptxفرمت فایل اصلی: pptxتعداد صفحات: 38حجم فایل: 1112 کیلوبایت قیمت: 55000 تومانتوضیحات:
پاورپوینت کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی، در 38 اسلاید.
پاورپوینت تهیه شده از مقاله کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی نوشته محمد فرجی، قاسم فدوی.
امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینه های تحقیقاتی - توسعه ای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگی هایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربردهای متنوعی پیدا کرده اند. در مواد غذایی، می توان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین ها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیت های به دست آمده در تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین ها، آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روش های آماده سازی، بررسی خواهد شد. یافته های ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است.
شامل:
چکیده
مقدمه
کاربردها
اصول کلی تثبیت آنزیم
کارایی آنزیمهای تثبیت شده
جدول
پایداری و استفاده مجدد
خالص سازی پروتئین
شکل: نمایش شماتیک جداسازی اختصاصی پروتئین
جدول
شکل 3 مراحل اصلاح سطح نانو ذرات لومینسانس کننده
آنالیز مواد غذایی
روش های الکتروشیمیایی
روش های آماده سازی و پیش تغلیظ نمونه
تکنیک استخراج با فاز جامد
جدول شکل
جمع بندی و گرایش آینده
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.